Könyvelés

Oldalunkon könyveléssel kapcsolatos hasznos információkat és tippeket olvashatsz.

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Könyvelési díjak

2011.06.29. 17:22 | könyvelés | Szólj hozzá!

A könyvelési díjak eltérőek lehetnek, de a pontos összegek megállapítása mindig a vállalkozó és a könyvelő egyeztetését követően történik, személyes megbeszélés alapján.

Minden esetben van egy könyvelési alapdíj, amely tartalmazza az egész éves adótanácsadást, a felelősségbiztosítást, illetve az alapvető bérszámfejtéseket. Erre jön rá a vállalkozástól függő egyéb összeg, attól függően, hogy egyéni vállalkozásról van szó, vagy gazdasági társaságról.

A könyvelési díjkalkulátor használatával könnyen meg lehet határozni a könyvelési díjakat. Itt figyelembe veszik azt, hogy milyen a vállalkozás könyvvezetési módja (egyszeres könyvelés, kettős könyvelés, vagy bevételi nyilvántartás), a bizonylatok száma, a vállalkozás adózási módja, a biztosítottak száma, illetve az éves árbevétel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveles-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr243025091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása