Könyvelés

Oldalunkon könyveléssel kapcsolatos hasznos információkat és tippeket olvashatsz.

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A könyvelés szakértelme

2011.06.29. 16:50 | könyvelés | Szólj hozzá!

A vállalkozóknak nem kell érteni a könyvelési feladatokhoz, ugyanis ez egy külön szakma, így célszerű szakemberre bízni a könyvelési és számviteli feladatokat. Azonban a különféle procedúrák és jogi törvények a vállalkozót terhelik.

Szerződés és könyvelésekről kiállított számlák híján nem lehet felelősségre vonni könyvelőjét. Akár magánszemélyekről legyen szó, akár kis-és nagyvállalkozásokról, fontos, hogy a számlák egytől egyik eljussanak a könyvelőhöz.

A pontos pénzügyi kimutatások csoportosítása fontos, ugyanis így mind a könyvelő, mind a vállalkozó tisztában van pénzügyi kereteivel. Legyen szó bérszámfejtésről, adótanácsadásról, számviteli ügyintézésről, vagy éppen bérmunkáról, bízzuk ügyeinket szakképzett könyvelőkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveles-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr533025019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása