Könyvelés

Oldalunkon könyveléssel kapcsolatos hasznos információkat és tippeket olvashatsz.

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A számítógépes könyvelésről

2011.06.29. 16:17 | könyvelés | Szólj hozzá!

Megújul a számviteli szakképzés a Penta Unió és az Infotéka együttműködésének köszönhetően. A szervezet elsődleges célja az, hogy a végzett könyvelők ne csak hasznavehetetlen elméleti tudással rendelkezzenek, hanem gyakorlati tapasztalattal is.

Köztudott, hogy a versenyképes piaci munkaerő legfőbb ismérve, hogy jól hasznosítható gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Ez a megállapítás adta az elhatározás alapját, miszerint megújítják a számviteli szakképzést.

A legfőbb probléma az, hogy a könyvelők nem rendelkeznek kellő számítástechnikai ismerettel, így arra kell törekedni, hogy a szakemberek számítógépes továbbképzéseken vegyenek részt.

A számítógépes könyvelés több annál, minthogy a szakképzett munkavállaló ismerje az alapokat. Az új képzés kiváló lesz arra, hogy modern, korszerű tudással felvértezett pénzügyi szakembereket és könyvelőket képezzenek a piacra.

Forrás: http://kulonkiadas.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveles-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr303024930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása