Könyvelés

Oldalunkon könyveléssel kapcsolatos hasznos információkat és tippeket olvashatsz.

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Megfelelő könyvelő kiválasztása

2011.06.29. 16:29 | könyvelés | Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság könyvelés könyvelő

A vállalkozó legfőbb pénzügyi bizalmasa saját könyvelője. Éppen ezért, ha könyvelő választás előtt állunk, akkor ne csak azt vegyük figyelembe, hogy milyen árak mellett dolgozik, vagy hogy a legmodernebb eszközökkel dolgozzon, hanem azt is, hogy a személye szimpatikus legyen.

Legtöbben személyes tapasztalat alapján ajánlunk könyvelőt másoknak, illetve ismerőseink személyes tapasztalataiból kiindulva választunk könyvelőt. Célszerű célirányosan könyvelőt választanunk, ha az interneten keresgélünk, hiszen a különböző könyvelőirodák szakosodva vannak a kis-és nagyvállalkozásokra.

Jó, ha a könyvelő közel van lakhelyünkhöz, vagy irodánkhoz, mivel a legpraktikusabb, ha személyesen tartjuk a kapcsolatot.

Könyvelőnkkel mindenképpen kössünk szerződést, mivel pozitívum, ha a könyvelőnk maga is mindent hivatalosan intéz. Ha vállalkozásunk mérete meghaladta könyvelőnk képességeit és tapasztalatait, akkor ideje könyvelőt cserélnünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveles-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr153024964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása